Barion Pixel

Ajándékutalvány

5 000 Ft20 000 Ft

Lepd meg feleséged, barátnőd, várandós ismerősöd! Add ajándékba még addig, amíg a baba a pocakban van, vagy babaköszöntéskor, névnapra, szülinapra, vagy csak úgy! De nyereményként is megállja a helyét! Így aki kapja, az ő igényei szerint tudja felhasználni. 🙂

Bizonyára Te is kaptál már olyan ajándékot, ami a szekrény legmélyén landolt. Vagy a polcon, mert nem tudtad használni, talán nem is tetszett igazán. De lehet nem volt megfelelő a méret, ezért túladtál rajta. Ugye Te nem szeretnél ebbe a hibába esni?

Ha hasznos ajándékot szeretnél adni, az utalvány kiváló megoldás, különösen akkor, ha bizonytalan vagy, minek örülne az ajándékozott.
Egy babával soha nincs megállás. Sok új helyzetet gördít elénk az élet, amikor egy baba megérkezik a családba. Egy babahordozó eszköz jolly joker lehet ebben az időszakban, főleg akkor, ha segítséget, támogatást is kap hozzá az édesanya, édesapa!

Ezzel az ajándékutalvánnyal ráadásul szakszerű segítséget is adsz, hiszen hordozási tanácsadóként akár a választásban, de a kölcsönzött / megvásárolt hordozó használatában is szívesen segítek!

Az utalvány felhasználható kölcsönzésre, vásárlás esetén vagy hordozási tanácsadásra is beváltható.
A vásárlást követően email-ben elküldjük Számodra a kuponkóddal ellátott ajándékutalványt.
Felhasználható a vásárlástól számított 1 éven belül. Készpénzre nem váltható.

További információk

Értéke

10.000 Ft, 15.000 Ft, 20.000 Ft, 5.000 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük