Barion Pixel
Akció!

Coco-N – Scandinavia Audrey 6-os

Original price was: 52 900 Ft.Current price is: 29 900 Ft.

Újszülött kortól a totyogós kor kezdetéig, körülbelül 11 kilós babáig ajánlom.
A kölcsönző egy darabja volt, nem új, de hibátlan, betört, kezes kendő.

Elfogyott

Értesíts, ha elérhető!

Ha Oroszországot említem, nem a hordozókendő az első, ami az eszünkbe jut, pedig sok ismert márka köszönhető nekik, mind a gépi, mind a kéziszövöttek terén. Csak hogy párat említsek:
Mokosh és Coco-N (egy vállalkozás)
Minako
CottonCloud (kézi)
LemonLooms (kézi)
MainSling

A mai szépség a Coco-N szőtte tenceles mesekendő, a Scandinavia Audrey. A mintája már az első pillantásra szerelembe ejt, erdei állatokat, mesebeli lényeket ábrázol, Kanteleen Kutsu stílusában rajzolva. Ha ezt a kendőt választod nyaraláshoz, egész biztosan nem kell könyv, az utazás alatt végig lefoglalja majd a totyogó korú csemetéket is a macik, szarvasok, valkűrök kibogarászása.

A 270 gsm-ű kendő vékonyságát a tencel még jobban kihangsúlyozza (jellemzően a tenceles kendők vékonyabb érzetűek), légies, lágy esésű, könnyű darab. Nyárra tökéletes választás, mert hűvös érzetű és szellős, mindemellett a tencelnek UV szűrő képessége is van.

A vékony tenceles kendőknél fent áll a veszély, hogy nyúlik az anyag, ezt a negatív tulajdonságot a kendő sűrű szövése szépen ellensúlyozza, így biztosítva a tartását. A rétegei jól siklanak egymáson, könnyedén feszesre húzható.

Összetétele: 50% ESL pamut, 30% tencel, 20% pamut

További információk

Tömeg 1.6 kg
Kölcsönzés időtartama

,