Barion Pixel

KiBi – Evo Anchor csatos hordozó

3 300 Ft4 990 Ft

A csatosok között egyedülállón hosszú időn át használható, akár pár hetes kortól egészen a hordozós kor végéig finoman, fokozatmentesen állítható, így a mérete mindig pontosan a növekvő gyerek igényeihez és méretéhez igazítható.

A hordozó magassága állítható azzal, hogy a babát hogyan teszed bele, a vállpánton felcsúsztatható body állításával, valamint a body oldalán található behúzókkal.

A hordozó terpesz szélessége állítható a derékpánton található erős patentokkal, valamint a body alján levő beépített behúzóval.

A derékpánt és a vállpántok szélesen párnázottak.

A terpesz szélessége a pantentokkal (és a behúzóval) 23-50 cm között állítható. Két függőleges hevederrel a hordozót pontosan a babára igazíthatjuk.

A body magassága 32-50 cm között állítható azzal, hogy a hátrész felső része a vállpántokon felcsúsztatható, majd kapoccsal rögzíthető.

A csatokon biztonsági zár van, ami zárt állásban nem oldható ki.

Az alvócsuklyája fél kézzel is könnyen felhelyezhető a baba fejére. Csattal rögzíthető, ami hangtalanul és könnyen kioldható.

A derékpánton levő gumipánt ügyes megoldást kínál arra a helyzetre, amikor úton vagyunk, és a gyerek nincsen a hordozóban: a hordozót összecsavarva és a gumipántot rajta átvezetve övtáskaszerű kis csomagot kapunk. Nem lóg, nem zavar, nem kell cipelni, mégis velünk van!

A derékpánt 134 cm-ig bővíthető.
A vállpántok 95 cm-ig állíthatók.

További információk

Tömeg 1.5 kg
Kölcsönzés időtartama

,