Barion Pixel

Liliputi – Lili-Tai – Ocean Breeze mei tai

3 100 Ft4 500 Ft

Kb. 62-es ruhamérettől kb. 80-as ruhaméretig ajánlott, állítható terpesz szélesség és body magasság.

  • Elöl- és háton hordozáshoz
  • Újszülött kortól használható
  • Állítható terpesz- és bodymagasság
  • Optimális fiziológiás testtartást biztosít minden életszakaszban
  • Pontról pontra képes támasztani a baba gerincét
  • Kényelmes, párnázott derékpánt, teríthető vállpántok, alvócsuklya
  • 100% biopamut, GOTS minősítésű gyémántsávoly szövésű anyagból
  • Használata egyszerű, gyorsan elsajátítható, könnyű le- és felvenni
  • Magyar termék

A tradicionális, ázsiai mei-tai-ok modern változata. A prémium minőségű, GOTS minősítésű biopamut, gyémántsávoly hordozókendőik anyagából készül, így tökéletesen öleli körül babád, illetve támasztja meg gerincét pontról pontra. Fokozatmentesen állítható szélessége és magassága együtt nő babáddal, s mindig tökéletes tartást biztosít számára. Elöl és háton hordozva pár hetes kortól - babád méreteitől függően - akár két éves korig használható. Párnázott derékpántjának és szélesen teríthető vállpántjainak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít a hordozó személy számára, a hosszú pántoknak köszönhetően garantáltan jó lesz akár apára vagy a nagyira is.

A Lili-Tai-ban elöl a gyermekágyat követően (kb. 62-es ruhamérettől) hordozhatod babádat.

Ügyelj arra, hogy háton hordozva a babád feje mindig teljesen szabadon legyen, s hogy igény szerint állíts a hordozón ennek megfelelően. (Elöl hordozva tested domborulatai miatt a body magasságából esetlegesen többet felvehet a baba teste, ezért lehet, hogy érdemes kicsit alacsonyabbra állítani emiatt, ha a hátadra kötöd.)

Az alvócsuklyával megtámaszthatod babád fejét, ha elaludt. Egy egyszerű hurokkal tudod a csuklyát rögzíteni a vállpánton található fülbe bújtatva.

A Lili-Tai body paneljének mind szélessége, mind pedig a magassága állítható, melynek köszönhetően egészen pici babákra is passzol.

A terpesz legkisebb szélessége 20 cm-ig összehúzható, teljes szélessége 43 cm. A felső részen 24 cm-re tudod szűkíteni. A panel derékpánt feletti magassága 19 cm-től 32 cm-ig állítható. A derékpánt 58 cm hosszan párnázott (teljes hossza 210 cm), mely igazán kényelmes és komfortos, a széles, teríthető vállpántok teljes hossza 210 cm.
A Lili-Tai 100%-ban a Liliputi gyémánt kollekcióhoz használt kendő anyagból készül, mely bio minősítésű, AZO-mentes festékkel van színezve. Szövetsűrűsége 220g/m2.

További információk

Tömeg 0.8 kg
Kölcsönzés időtartama

,