Barion Pixel

Wrapsody – Hybrid Jennifer 7-es

2 590 Ft3 890 Ft

Hibrid hordozókendő, mely a rugalmas kendő és a szövött kendő legjobb tulajdonságait ötvözi magában. Újszülött kortól használható, elsősorban kisebb babákhoz ajánljuk.

A Wrapsody - régebbi néven Gipsymama - márka a Balin tradicionálisan használt, tiszta pamut, vékony kendőket készíti. Bali szigetén a gyermeknevelés inkább közösségi feladat, és rengeteg rituálé és ceremónia mentén szervezik az életüket. Ezek közé tartozik többek között az is, hogy a gyermekeket születésük után még inkább az isteni világhoz tartozónak tekintik, és fél éves korukig nem érinthetik a földet, nehogy a földi alacsony rezgésű ártó lények megtámadhassák őket. Eddig a babák kézről kézre járnak, a közösség felnőtt és gyermek tagjai egyaránt kiveszik a részüket a csecsemő gondozásából, ölben tartásából. A hordozókendők hozzátartoznak az életük mindennapos eszközei közé.
Ezek a kendők vékonyságuk miatt elsősorban inkább kisebb babához használhatóak kényelmesen. A hibrid jelzőt különleges szövésének köszönheti, a szövött és a rugalmas kendő legjobb tulajdonságait ötvözi magában. Könnyen köthető, nagyon kezes kendő, ami szépen a babára és a mamára idomul, anélkül, hogy korlátlanul nyújtható lenne, mint a rugalmas kendő; ezért egy rétegű kötésekhez, és háton hordozásra is alkalmas.
Kézzel festik, így nincs két egyforma belőle. Hossza 5 méter, így egy hosszú 6-os kendőnek felel meg, rugalmassága miatt az is bátran kipróbálhatja, akinek inkább 7-es hosszúságú kendőre lenne szüksége.
A csapása nem ferde, mint az a szövött kendőkre jellemző, hanem a végei elkeskenyednek, ahogy a rugalmas kendőknek általában.
Összetétel: 100% pamut
~160gsm

További információk

Tömeg 0.8 kg
Kölcsönzés időtartama

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wrapsody – Hybrid Jennifer 7-es” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük